Om Suma

Vi som driver Suma Consulting är Susanne Johansson och Martin Bredhe. Vår filosofi är att istället för att ge våra kunder teoretiska verktyg att jobba vidare med, är vi själva verktyget. Tack vare många år inom branschen, med egen erfarenhet av chefsbefattningar och ett stort kontaktnät, kan vi snabbt sätta oss in i uppdraget. Vi gör en konkret insats och bidrar med nya tankar och idéer – och sparar därmed både tid och pengar åt dig som kund.

Med handlingskraft gör vi nytta för våra kunder – från dag ett.

Suma – har fått namnet av en kraftfull liten rackare

Suma, också kallad brasiliansk ginseng, är en kraftfull sydamerikansk ört som växer i Brasiliens regnskogar. I århundraden har den använts av djungelns urinvånare för sina goda egenskaper. Örten letar upp obalanser kroppen, som den sedan läker ut. Den är också ett stärkande medel som på ett intelligent sätt jämnar ut obalanserade känslomässiga tillstånd; den splittrade blir centrerad, den stressade blir lugn, den trötta blir energisk.

Örten Suma förstärker på ett kraftfullt sätt både kropp och sinne. På samma sätt vill vi på Suma Consulting förstärka ditt företag.